Аутомол

В платформа Аутомол ние внасяме доверие, прозрачност и удобство в ремонта на автомобили. Всички наши потребители започват с онлайн форма за запитване, получавт фиксирана ценова оферта, която получават за броени минути. След като сте доволни от офертата, ще можете да резервирате с един клик ремонт в един от 100-те проверени автосервизи в цяла България. Ще можете да изберете опция за мобилен механик, който да ви посети, или сервиз, който да вземе превозното средство от удобно за вас място, за да извърши ремонта.

платформа АутомолЖивотът е твърде кратък, за да го прекарате в сервиза

Насладете се на удобния начин за ремонт и поддръжка на автомобила в комфорта на своя дом или офис. Лесно е като 1-2-3.

1. Получете оферта

Кажете ни от какво се нуждае колата ви или попитайте за диагностика. Получавате безплатна, бърза, справедлива и прозрачна ценова оферта.

2. Запазете час

Осигурете ремонт или поддръжка на автомобила си от комфорта на своя дом или офис. Кажете ни кога да се срещнем на удобно за вас място.

3. Вземете готовия си автомобил

Това е. Няма повече чакане в сервизите – нашите механици идват при вас. Няма да вземем нито стотинка от вас, докато механикът не свърши нужната работа. Това е точно като резервация в хотел – ние ще блокираме сумата на резервацията на вашата карта 24 часа преди резервацията, за да можем да гарантираме, че ремонтът ще бъде платен.

В деня на ремонта

Вашият механик ще събере всички необходими части и ще пристигне на избраното от вас място в рамките на заявения от вас прозорец за пристигане. Те ще се представят и ще занесат колата ви до гаража, или на място ще извършат ремонта, който сте избрали.

След като цялата работа е договорена и завършена (и колата ви се върне, ако е отнесена в гараж), вашият механик ще ви оиздаде протокол за работата, която е извършил. След като сте доволни, вашата сигурно съхранена банкова карта ще бъде таксувана чрез приложението Аутомол, което всички механици носят на своя смартфон. Фактурата от вашия механик ще бъде изпратена директно на вашия имейл.

След посещението ще получите имейл с молба да оцените вашия механик. Това ни помага да гарантираме, че нашите стандарти остават високи и да подобрим услугата за следващия път, когато ни използвате.

Използвайте промокода по-долу и получавате 5% отстъпка при първия ремонт през платформа Аутомол

“Гаранция за спокойствие” от Аутомол

Гаранция за спокойствие от АутомолЦялата услуга е подкрепена от “Гаранция за спокойствие” от Аутомол. Гаранцията Аутомол означава качествени ремонтни дейности, безпроблемна резолюция на плащанията и стабилна поддръжка на клиентите през целия процес.

Качествено обслужване

Всички сервизи за ремонт на Аутомол са щателно проверени, за да осигурят висококачествено изживяване за нашите клиенти.

Без неочаквани такси

Всички сервизи за ремонт са длъжни да преразгледат промените в цените от първоначалната оферта с клиента преди извършване на допълнителните услуги.

Сигурно плащане

Плащането е лесно и безопасно със защитената платежна система на Аутомол.