Обучения и демонстрации

Образователният и лабораторният комплекс, които функционират на територията на Пловдив Тех Парк, позволяват провеждането на обучения и демонстрации. Ние сме домакини и организатори на курсове, фирмени обучения, конференции, изложби и ред други иницианитви.

В лабораторния ни комплекс се провеждат обучения и демонстрации по Лазерна безопасност, Дигитална автодиагностика, Изкуствен интелект и роботика, Интернет на нещата, Аудиовизуална интелигентност и Блокчейн. Обучаващите се имат възможност да се докоснат до опита и знанието на лектори и преподаватели с дългогодишен опит и постижения в своята област. 

обучения и демонстрации

Част от Пловдив Тех Парк са Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки “Академик Благовест Сендов”, Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии,  ИТ Академия, Институт по информатика и иновативни технологии, Международно висше училище по информатика и електронно лидерство. Във всички тези звена се провеждат обучения с практическа насоченост, за да се усвоят трайни знания у обучаващите се. За целта се организират разнообразни инициативи в лабораторния комлекс, които са свързани със специалността, по която се провежда обучение.

Различни институции провеждат обучения в Пловдив Тех Парк. Разполагаме с напълно оборудвани учебни зали, разполагащи с лицензиран софтуер, мултимедийни проектори, бели дъски и флипчарт, високоскоростен интернет. Залите се подготвят според вашите изисквания. На разположе е технически екип за поддръжка на място.