Пловдив Тех Парк участва в Годишни награди за отговорен бизнес 2019

Пловдив Тех Парк участва в Годишни награди за отговорен бизнес 2019

Българският форум на бизнес лидерите организира събитието за 17-та година.

Годишни награди за отговорен бизнес 2019

 Пловдив Тех Парк АД участва в годишните награди за отговорен бизнес 2019, под патронажа на Президента на Република България – с проект за създаване на Международно висше училище по информатика и електронно лидерство Махатма Ганди, в категория Инвеститор в знанието. През тази година категорията в участват 24 кандидати.

В 17-ото издание на националния конкурс за корпоративна социална отговорност са номинирани общо 108 проекта с кауза, осъществени през 2019 г.

78 компании участват със своите добри примери за инвестиции в хората, природата и обществото в авторитетния конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие.

Можете да разгледате също:

Блокчейн – CARDANO форум с лекция

 Събитие по една от най-актуалните теми в момента – блокчейн и криптовалути – се проведе в Пловдив Тех Парк през изминалата седмица. Събитието се проведе в хибридна форма – присъствено и онлайн през платформата ZOOM. Една от причините за събитието е огромния интерес към пазара на криптовалути, чиято пазарна капитализация нарастна от 250 млрд. $

Второ издание на международна научна конференция “Изкуствен интелект и Е-лидерство”

Автор: Радостина Василева

Индийското посолство подари 60 книги на Пловдив Тех Парк

Пловдив Тех Парк получи 60 броя книги от Посолството на Република Индия за България и Северна Македония чрез посланика Н. Пр. Пуджа Капур. Поводът за този подарък е изложбата “Махатма Ганди – Сила на истината”, представена на 30 септември в Ивент център “Махатма Ганди”. Изложбата бе посветена на Великия син на Индия и навършването на