Пловдив Тех Парк подписа Меморандум за сътрудничество с индийската компания VueNow Europe Pvt Ltd.

На 26 август 2021 г., точно в 12:15 часа, в Ивент Център “Махатма Ганди”, Пловдив Тех Парк подписа Меморандум за сътрудничество с индийската компания VueNow Europe Pvt Ltd., спазвайки индийската традиция, че 12:15 ч. е най-доброто време за подписване на официални документи. Подписването се извърши в присъствието на г-н Раджеш Лал – втори секретар и началник канцелария в Посолството на Индия в България, и г-н Стефан Стоянов – Заместник-кмет  Образование, бизнес развитие и европейски политики. 

Високотехнологичната компания VueNow Europe Pvt Ltd. изрази интерес за изграждане на център за съхранение на данни в Пловдив. През последната седмица ръководството на Пловдив Тех Парк и представители на VueNow Europe Pvt Ltd. проведоха множество срещи. На 23 август индийската делегация бе приета лично от Министъра на икономиката – г-н Кирил Петков и г-н Стамен Янев – Директор на Българска агенция за инвестиции. 

На 25 август 2021 г. представителите на VueNow Europe Pvt Ltd. и ръководството на Пловдив Тех Парк бяха посрещнати в Община Пловдив от г-н Стефан Стоянов – Заместник-кмет Образование, бизнес развитие и европейски политики.