Автосервизни и логистични услуги

gtp-360x203

Пункт за провеждане на годишни технически прегледи

Извършват се годишни и периодични прегледи за проверка на техническата изправност на пътни превозни средства: мотоциклети; леки автомобили; товарни автомобили; автобуси.

images.duckduckgo.com3_-darken-360x203

Диагностика

Шок тестер за проверка на амортисьори, компютърна диагностика, диагностика на двигатели, диагностика на антиблокиращи системи, измерване на геометрията на преден и заден мост.

AE8XYW Close up of male auto mechanic working on engine in auto repair shop

Техническо обслужване

Смяна на масло на двигатели; смяна на масло на скоростни кутии; смяна на филтри; смяна на ремъци; обезвъздушаване на спирачни системи и смяна на спирачна течност; зареждане на климатици; баланс на гуми.

Guia-Da-Manutenção-Do-Carro-15-360x203

Ремонтни дейности

Ремонт на механични и автоматични скоростни кутии; ремонт на диференциали; ремонт на кормилни рейки; ремонт на раздатъчни кутии; смяна на амортисьори, шарнири, втулки, тампони, носачи и др; ремонт на спирачната система: смяна на накладки, дискове и барабани.

User comments

Автотенекеджийски услуги

Разпъване и цялостно възстановяване на катастрофирали автомобили, замяна на силно увредените части от купето на автомобила с нови, извършване на локален ремонт и капитален ремонт на купето след сериозни аварии.

Film-For-Cars-12-Colors-Film-On-The-Lights-Car-Stickers-120cm-30cm-Tail-Light-Head-360x203

Автобояджийство

Сервизът разполага с участък за подготовка на автомобила за боядисване, модерна бояджийска камера, машина за подготовка на бои на водна и акрилна основа.