Събития

На територията на Пловдив тех парк, www.optela.com , на ет. 1, е разположен Ивент център “Махатма Ганди”. Залата е голяма 144 кв. метра, светла и уютна, с възможност за провеждане на обучения, презентации, лекции, семинари, конференции и други, с 50 места за седящи. Залата е оборудвана с бяла дъска, проектор, има на разположение и виртуална дъска.
Добрият имидж е важен за всяка компания. В Ивент центъра са разположени 32 картини, закупени от Музея на Махатма Ганди в Ню Делхи.

Имиджови събития

Пловдив Тех Парк притежава опит в организацията на имиджови събития в България и чужбина и е сигурен партньор в ивент мениджмънта на:
– Участия на национални и международни изложения
– Участия в конференции
– Организиране PR кампании
– Организация на събития
– Ден на отворените врати за вашите клиенти
– Осъществяване на продуктови презентации и демонстрации
– Обучения

Вътрешнофирмени събития

За да бъдат ефективни, служителите във всяка една компания трябва да се чувстват ангажирани с това, което се случва в нея. Един от начините да постигнете по-висока сплотеност и лоялност в своя екип са вътрешнофирмените събития.

Онлайн събития

Във връзка с COVID-19, онлайн събитията са изключително практичен формат, който намери своето място в стратегиите на множество компании през 2020 година. Уебинарите са ценен инструмент както за генериране на нови потенциални клиенти, така и за разширяване на програмата на вътрешнофирмено обучение, с гости и лектори. Можете да разчитате на нас за съдействие в провеждането на такива събития.