Автосервизни услуги

За повече информация виж:  avtoservice.optela.com

     От 2011г. чрез новоизградените Автосервизи ОПТЕЛА, фирмата навлезе решително на пазара на автоуслугите, извършваики техническо обслужване, ремонт, автотенекеджийство, автобояджийство, тунинг и годишни технически прегледи - за всички видове леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили и автобуси.

     Автосервиз Оптела е франчайз партньор на националните вериги AutoBox и на международната мрежа AutoExpert International.

        Основното работно помещение на Автосервиз Оптела е разположено на площ от около 3000м2 с прилежащи към нея помещения за извършване на компютърна диагностика, смяна и баланс на гуми, годишни технически прегледи и магазин за продажба на гуми, акумулатори, масла и други автоконсумативи. Автосервизът разполага с обособен участък за извършване на автобояджийски и автотенекеджийски услуги.

1.Техническо обслужване. Сервизен център, работещ по сключен договор за франчайз към националната верига AutoBox, за експресно техническо обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, включително смяна на гуми, джанти, масла, акумулатори, бързи ремонти на ходовата част и накладки. Конкурентните цени на предлаганите услуги и автоконсумативи се дължат на факта, че веригата AutoBox е директен вносител на леки, лекотоварни, тежки и индустриални гуми от световноизвестните марки Мichelin и Goodyear, акумулатори Ennexy, Faam, филтри Аlco, масла Hilber и много други. Предлагат се и автоконсумативи от марката Cario собственост на веригата.

     При посещение на център AutoBox в гр. Пловдив, ул. „Вълко Шопов" №14 клиентите ще се възползват НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО от следните услуги: Проверка /доливане/ на антифриз; Проверка /допълване/ на съд за спирачна течност; Проверка /допълване/ на съд за течност за хидравлика на волана; Проверка /допълване/ на съд за течност за чистачки; Проверка /смяна/ на чистачки; Проверка на въздушен филтър; Проверка на гуми; Проверка на светлини; Проверка накладки.

     Автосервиз Оптела предлага пълната гама от висококачествените масла на OMV.

2. Ремонтни дейности. В автосервиза се извършват ремонти на популярните марки леки и товарни автомобили, за което клиентите получават съответната гаранция. Съвременното техническо оборудване позволява извършването на ремонт на двигатели, ходова част и окачване, скоростни кутии, спирачни системи. Извършва се компютърна диагностика чрез диагностичен компютър KTS на BOSCHи проверка и реглаж на геометрията на преден и заден мост чрез стенд Beissbarth. Автосервизът предлага и собствена пътна помощ.

    

       3. Годишни технически прегледи. Автосервиз Оптела разполага с необходимото техническо оборудване и лиценз за извършване на годишни технически прегледи.Извършват се годишни и периодични прегледи за проверка на техническата изправност на следните пътни превозни средства: мотоциклети; леки автомобили; товарни автомобили; автобуси; ремаркета и полуремаркета.